Somon cu legume la cuptor

Pe masa in Sarbatorile Pascale trebuie sa fie si o mancare mai usoara nu numai carne,de aceea eu am optat pentru peste pentru ca ne place mult
AVEM NEVOIE DE:
3rondele de somon
sare
piper
oregano
zeama de lamaie
ulei de masline
1leg.usturoi verde
50ml vin alb
GARNITURA:
morcov
ciuperci
conopida
brocoli
cartofi mov
1lingura unt
50ml vin alb
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat cu hartie de bucatarie,il pui intr-un vas si adaugi sare,piper,oregano,1-2linguri zeama de lamaie,3linguri ulei de masline,amesteci usor ca fiecare bucata de peste sa fie patrunsa de condimente si imbibata in sos,apoi acoperi si lasi deoparte 1h
In acest timp,in tigaia cu unt topit adaugi legumele taiate,cartofii fiert si taiati cubulete,lasi pe foc 5min amestecand,adaugi vinul,mai lasi 5min apoi condimentezi si opresti focul
Intr-o tava pui pestele,rastorni sosul din castron,adaugi usturoiul taiat marunt,vinul si la cuptor 20min
Pe farfurie pui pestele si alaturi legume


  
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme